USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У місті на Волині ринки не працюють

21 Лютого 2014 09:01
У Ковелі 20 лютого ринки були «на замку». Один із охоронців центрального госпрозрахункового ринку розповів, що наразі всі кіоски, павільйони, контейнери, які знаходяться на території ринку, зачинені. Коли він знову запрацює, чоловік не знає. Така ж ситуація і на Привокзальному ринку, інформує «ПроКовель».

Тим часом у великих супермаркетах побільшало покупців. Люди ринулися за продуктами до магазинів. Наразі помітні черги у м’ясних павільйонах, біля овочів та фруктів, в хлібному відділі. Продавчиня одного з центральних супермаркетів Ковеля розповіла, що за останній час такого ажіотажу, як сьогодні, вона не пам’ятає, хіба що перед Новорічно-Різдвяними святами спостерігалося щось подібне.

Помітно побільшало людей різного віку і біля банкоматів. Вони поспішають зняти з карток всі свої заощадження. Кажуть, що, у зв’язку з останніми подіями в центрі столиці, не мають впевненості в тому, що в банківських установах гроші не пропадуть.

Активісти Євромайдану розклеїли місто листівками з надписом: «Поки ви працюєте – на Майдані вбивають людей! Відкладайте усі справи – в Україні війна!» Окремі підприємці малого бізнесу стверджують, що їх вмовляли на деякий час призупинити роботу і закрити свої кіоски, а якщо вони не прислухаються до порад, то ризикують бути облитими зеленкою. Наразі ще ніхто з тих, хто, так би мовити, ослухався рекомендацій, не постраждав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus