USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найбільша педофільська мережа в світі: 100 тисяч ексбойскаутів заявили про домагання

18 Листопада 2020 13:39
Близько 100 тисяч ексбойскаутів подали позови проти працівників організації «Бойскаути Америки», звинувативши їх у педофілії. Юристи вже заявили, що це найбільший в історії США скандал, пов’язаний із сексуальними домаганнями.

До «Бойскаутів Америки» входять понад 2 мільйони дітей та підлітків віком від 5 до 21 року. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на BBC.

Вперше про факти сексуальних домагань до неповнолітніх стало відомо у 2012 році. Тоді видання Los Angeles Times опублікувало документи, у яких було розкрито деталі інцидентів.

Коли кількість судових позовів проти «Бойскаутів Америки» почала суттєво зростати, організація подала позов про банкрутство. Це автоматично призупинило розгляд усіх справ проти неї.

Представники «Бойскаутів Америки» заявили, що зробили це з єдиною метою: аби виграти час, щоб зібрати гроші для компенсації усім постраждалим.

Що каже лідер «Бойскаутів Америки»

Керівник організації Роджер Мосбі наголосив: йому дуже шкода усіх постраждалих, однак трагічних подій, на жаль, вже не змінити.

«Ми розуміємо, що неможливо змінити трагічні події, які вже сталися, і страждання жертв – але процес банкрутства зі створенням спеціального трасту дозволить виплатити достойну компенсацію усім постраждалим», – наголосив Мосбі.

Адвокат постраждалих Том Коснофф заявив: «Бойскаути Америки» – це найбільша педофільська мережа на Землі«.

Юрист Пол Мозес зауважив, що скаутинг «створював ідеальні умови для педофілів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сині Шаровари Показати IP 18 Листопада 2020 14:57
у нас в ПЛАСТі діти набагато гарніші ніж американські...
Анонім Показати IP 19 Листопада 2020 12:07
у нас Пласт це такий як Бойскаут в американців..... нащо вони взагалі здалися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus