USD 39.76 40.00
  • USD 39.76 40.00
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 10.00

В Австралії виявили велику мережу педофілів

5 Червня 2020 11:19
Поліція Австралії накрила одну із найбільших мереж педофілів у країні. Вже заарештовано дев'ять її учасників.

Про це інформує Кореспондент з посиланням на австралійське відділення британської газети The Daily Mail.

Відзначається, що сім підозрюваних були затримані в штаті Новий Південний Уельс. Їх звинувачують у сексуальному насильстві над неповнолітніми, виробництві і розповсюдженні дитячої порнографії. Їх жертвами, імовірно, стали вісім хлопчиків віком від 4 до 7 років, деякі з них були їхніми родичами.

Затримані ділилися записами своїх злочинів із спільнотою, створеною в Darknet. За даними поліції, в результаті було пред'явлено 40 звинувачень, а з небезпечних умов було вилучено 14 дітей.

Це найбільша мережа сексуальної експлуатації, виявлена за весь останній час, - наводить видання слова помічника комісара федеральної поліції Леси Гейл.

Розслідування триває. Поліцейські намагаються з'ясувати особи ще низки жертв, знятих на відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus