USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найбільша проблема благоустрою на Ківерцівщині – нескошена трава?

23 Липня 2008 15:46
Під час засідання колегії Ківерцівської райдержадміністрації керівники району висловили головам населених пунктів своє незадоволення благоустроєм у місті Ківерці, селищах та селах Ківерцівщини. Про це інформує репортер «Волинських Новин» 23 липня.
 
Однією з «гарячих» тем засідання стала проблема благоустрою у Ківерцівському районі.
 
У районної влади з’явилося своєрідне «ноу-хау». Присутнім, а це голови місцевих рад та районні чиновники, демонструвалось відео, зняте працівниками РДА у різних місцинах району, де наочно показувалися конкретні здобутки і прорахунки в облаштуванні території, прилеглої до підприємств, установ, організацій.
 
«Тепер ви можете не просто почути, а й побачити на власні очі те, що робиться у районі», – зазначив голова Ківерцівської районної держадміністрації Леонтій Кричкевич. Також він коментував кадри фільму (який був без звуку) і пропонував вгадати, де знімався той чи інший епізод.
 Влада району найбільшою проблемою щодо благоустрою вважає нескошену траву біля будівель. Заступник голови Ківерцівської РДА Богдан Семенович доручив у таких випадках накладати на відповідальних адміністративний штраф у розмірі понад 200 гривень і за стягнені кошти найняти людей, які б викосили ту траву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus