USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Найбільше бюджетних коштів на Волині економлять медики і педагоги?

20 Грудня 2008 16:00
Колегія Волинської облради під час свого засідання погодила проект внесення змін до обласного бюджету на 2008 рік, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як зазначив начальник головного фінансового управління Волинської ОДА Ігор Никитюк, оскільки виконання бюджету Волині за підсумками 11-ти місяців 2008 року становить лише 101,1%, то розглядається лише питання щодо перерозподілу бюджетних коштів. Передбачається, що управління охорони здоров’я ОДА зекономить понад 300 тисяч гривень асигнувань, зокрема майже 177 тисяч нарахувань на заробітну плату. В управлінні освіти і науки ОДА очікується 115 тисяч гривень економії по нарахуваннях на зарплату, а в управлінні культури і туризму аналогічний показник становить більш ніж 47 тисяч гривень.
 
Зекономлені кошти підуть на газифікацію населених пунктів, оплату енергоносіїв, реконструкцію та будівництво об’єктів соціального призначення тощо. Всього має перерозподілитися понад 1 мільйон гривень бюджетних коштів.
 
Колегія Волинської обласної ради рекомендувала прийняти відповідний проект рішення щодо внесення змін до обласного бюджету на цей рік.
 
Крім того, голова Волинської ОДА Микола Романюк порадив депутатам подумати над пріоритетами щодо бюджетного фінансування на 2009 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus