USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Найбільші маркетплейси підтримують продавців з України

21 Березня 2022 11:02
П'ять великих маркетплейсів – Etsy, eBay, Joom, Wish та Shopify – вирішили підтримати український малий та середній бізнес та скасували комісію для підприємців з нашої країни.

Про це йдеться у повідомленні Укрпошти, пише НВ.

Наприклад, Wish повернув місячну комісію за лютий усім продавцям із України, а також скасував їх для підприємців строком на 6 місяців.

Shopify не стягуватиме плату з українських продавців та партнерів. Маркетплейс надасть кошти на гуманітарну допомогу нашій країні через партнера Flexport.

Joom з 14 березня тимчасово відмінив комісію, розмір якої становив 15%. Представники маркетплейсу запевнили, що до українських магазинів не застосовуватимуться штрафи. Компанія також допомагає тим, хто вирішив тимчасово закрити свій магазин.

Etsy «обнулили» рахунки продавців за лютий. Це означає, що українським підприємцям, які продають свої товари на Etsy, не потрібно платити комісію та сплачувати витрати на промо товарів за лютий. Українські підприємці вже отримали листа від Etsy, в якому торгова платформа висловлює підтримку, скасовує нараховані комісійні платежі за свої послуги та дає нові інструкції.

eBay застосував політику захисту продажу щодо українських продавців: до 20 березня всі відправлення від продавців з України знаходяться під захистом INR (item not received – товар не отримано). Маркетплейс не прийматиме негативних відгуків покупців на товари продавців з нашої країни. У компанії розуміють, що через російське вторгнення терміни доставки продуктів можуть збільшуватися.

Global eBay збирає кошти для підтримки України: маркетплейс закликав своїх працівників у всьому світі жертвувати кошти, а компанія зі свого боку подвоїть кожен платіж у розмірі до $10 тис.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus