USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українці просять полегшити доступ до маркетплейсу Etsy. Петиція

28 Березня 2022 18:15
Міністерство цифрової трансформації веде перемовини з керівництвом компанії Etsy, щоб українці змогли створювати нові акаунти на платформі. Аби аргументувати, наскільки це важливо для громадян України, створили петицію.

Про це повідомив Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у своєму телеграм-каналі.

«Хочемо, щоб українці мали можливість створювати нові акаунти на сайті. Понад 50% українців втратили роботу під час війни й активно шукають заробіток. Багато з них використовують саме онлайн-платформи для бізнесу, серед яких і Etsy. Вона завжди була популярна серед українських підприємців, ще до початку повномасштабного вторгнення», – зазначив міністр.

Читати ще: Найбільші маркетплейси підтримують продавців з України

Etsy – маркетплейс, на якому можна купити чи продати унікальні товари. Там продавали більш як 1,5 мільйона товарів. Але, на жаль, з квітня 2021 року українці не мають змоги зареєструвати нові акаунти, адже система Etsy Payments не працює в Україні.

Щоб показати, наскільки важливим є цей маркетплейс для України, працівники Мінцифри створили петицію, підписати яку можна за посиланням https://chng.it/f5Fw4ycw.

«Підписуйте петицію, поширюйте її серед ваших друзів та знайомих. Це допоможе вистояти нашому бізнесу та економіці під час війни», – наголосив Федоров.
До слова, раніше повідомляли, що на Etsy обнулили рахунки продавців за лютий. Це означає, що українським підприємцям, які продають свої товари на Etsy, не потрібно платити комісію та сплачувати витрати на промо товарів за лютий. Українські підприємці вже отримали лист від Etsy, в якому торгова платформа висловлює підтримку, скасовує нараховані комісійні платежі за свої послуги та дає нові інструкції. Йдеться, щоправда, про акаунти, які було створено раніше.

Нагадаємо, з початку активної фази вторгнення російських військ в Україну Мінцифри активно долучилося до кіберфронту. Кібервійська включилися в інформаційну війну, допомагають блокувати ворожі сторінки в соцмережах, телеграм-канали окупантів та пропагандистів, у «Дії» створено опцію єВорог, за допомогою якої можна подати дані про дислокацію військ окупанта.

Мінцифри та блокчейн-спільнота також запустили музей війни, де будь-хто може придбати NFT-токени, а виручені кошти підуть на спецрахунок для гуманітарних потреб України. Також з березня в Україні став доступний PayPal. Тепер можна робити покупки в інтернеті, перераховувати кошти та виводити гроші на українські банківські карти. Окрім того, в Україні легалізували крипторинок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus