USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найгірша ситуація із енергозбереженням – у Володимир-Волинському районі

3 Вересня 2009 12:51
Начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської облдержадміністрації Микола Кучеренко зауважив, що за сім місяців поточного року у Володимир-Волинському районі нічого не зроблено у сфері енергозбереження, принаймні за кошти районного бюджету. Про це 3 вересня йшлося під час наради з питань виконання Комплексної  програми енергозбереження у Володимир-Волинському районі, – інформує репортер «Волинських новин».
Пан Кучеренко був незадоволений показниками у сфері енергозбереження у Володимир-Волинському районі. Мовляв, підлеглі не можуть назвати жодного заходу за кошти районної «казни», зменшується виростання дров, торфобрикетів, кам’яного вугілля, а котли, що працювали на твердому паливі, знову переводять на газ. Такий перехід начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА вважає неприпустимою вадою. «Ви думаєте, що вам хтось за газ заплатить?», – поцікався у присутніх під час наради пан Кучеренко.
Ситуацію із виконанням Комплексної програми енергозбереження у Володимир-Волинському районі він вважає найгіршою в області. Мовляв, абсолютно нічого не зроблено. Також очільник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА запитав, чому в інших районах Волині ця програма прекрасно розвивається. Як приклад пан Кучеренко розповів про ситуацію у Ківерцівському районі, де за 2 роки було встановлено 50 котлів, котрі працюють на місцевому твердому паливі, зокрема, дровах, щепі, торфокрихті та торфобрикетах. Серед лідерів у провадженні енергозберігаючих технологій також опинився і Ковельський район.
Статистику, яку озвучили під час наради, чиновник назвав «прикриттям, «голими» цифрами» і «дутими» цифрами, проте нарікав на те, що у бюджетній сфері у цьому районі нічого не зроблено. Також керманич головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської облдержадміністрації нарікав на те, навіщо возити чиновників на численні семінари у інші райони, якщо на місцях нічого не впроваджується.
Проте, за словами Миколи Кучеренка, ситуація у Володимир-Волинському районі найгірша не лише у сфері енергозбереження та впровадження енергозберігаючих технологій, а й будь-якому питанні, зокрема транспортному. «Нулі кругом», – зауважив пан Кучеренко.
Головним мінусом у роботі району начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської облдержадміністрації Микола Кучеренко вважає відсутність системності у роботі. Мовляв, минулоріч щось робили, а у цьому році – зась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus