USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Наїздили на шість протоколів: на Волині патрульні зупинили товаришів-порушників

16 Листопада 2023 20:42
Учора за порушення ПДР волинські патрульні зупинили транспортний засіб ВАЗ, який буксирував ще одне авто цієї ж марки. Обидва водії були не пристебнуті пасками безпеки.

Про це повідомили в патрульній поліції Волині.

Крім того, під час перевірки документів у керманича автомобіля-тягача з’ясувалося, що він ніколи не отримував посвідчення водія. Ба більше, чоловіка вже притягували до відповідальності за це правопорушення та позбавляли права керування.

Тим часом водій буксированого транспортного засобу не зміг надати поліцейським чинний страховий поліс, а ще виявилося, що чоловік, як і його товариш, ніколи не отримував водійське посвідчення й теж не має права керування.

На обох керманичів патрульні склали постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки), по два протоколи за ч. 5

ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування та керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 16 Листопада 2023 21:28
Що ви прицепилися до тих циган. Яке посвідчення водія, якщо він даже писати не вміє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus