USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Найпопулярніші імена луцьких новонароджених

17 Січня 2014 18:41
1800 лучан взяли шлюб в обласному центрі Волині в минулому році. У 2012-му, за словавми фахівців РАЦСу, на рушничок щастя стало на 200 молодят менше. Таку статистику працівники установи пов’язують з тим, що рік був високосним.
Головний спеціаліст відділу ДРАЦС Ірина Максимчук розповіла: «На сьогоднішній моменнт зареєстровано всього 19 шлюбів, хоча це тільки початок… Ми надіємося, що буде набагато більше, ніж в 2013-му».

Дітей на Волині реєструють активніше. Більше 3-ох тисяч малюків минулоріч зареєстрували батьки. Без екзотичних імен не обійшлося, - повідомляє ТРК «Аверс».
Спеціаліст другої категорії відділу ДРАЦС Юлія Литвинчук зазначила: «Рідковживані імена Марат, Іят, Варлаам, Алєксєй, Сабріна, Ерна, Аміна, Богуслава, Меліса, Габріелла, Мезія… Найпопулярнішими іменами хлопчиків були: Михайло, Артем, Денис, Микола, Владислав, Андрій і Олександр. Дівчаток - Олена, Ана, Дарина, Злата, Катерина».

З невідомих причин батьки все частіше виявляють бажання охрестити своє чадо ім’ям на російський манер, здебільшого таке буває при реєстрації хлопчиків: «Вони бажають ім’я перекрутити: Даніїл, Кіріл, Нікіта в російському варіанті вимови, проте ми наголошуємо, що в майбутньому, коли в дитини буде вже своя дитина, як буде це звучати по батькові», - прокоментувала Юлія Литвинчук.

У 2014-му році першого малюка зареєстрували 2-го січня. За останні 15 днів новонароджених на Волині вже більше сотні. Скільком закоханим парам пощастить стати на рушничок щастя в рік Синього коня та скільки дітей зареєструвати, ніхто передбачити не може. Підсумки підбиватимуть в кінці року. Однак у РАЦСІ сподіваються, що ці показники у 2014-му будуть не менші, ніж в попередніх роках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus