USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Найєм іде з посади заступника голови фракції БПП – вступає в іншу партію

9 Липня 2016 14:43
Народний депутат України Мустафа Найєм написав заяву про складання з себе повноважень заступника голови фракції БПП. Про це він повідомив на свої сторінці у Фейсбуці.

Зі слів нардепа, рішення відмовитися від посади він прийняв, оскільки вступив у лави іншої партії.

"Кілька днів тому я прийняв важливе для себе рішення: написав заяву про вступ до політичної партії ДемАльянс. Хочу повідомити, що у зв'язку зі вступом до партії я написав заяву про складання з себе повноважень заступника голови фракції БПП. Вважаю некоректним залишатися на цій посаді, перебуваючи в лавах іншої партії. Докладно пояснювати в мільйонний раз, чому не виходжу з фракції, не стану. Ніякої практичної користі від цього немає - законодавство прописано таким чином, що самостійний вихід з фракції призведе до автоматичного позбавлення мандата і заміною наступним кандидатом за списком", - написав на своїй сторінці Найєм, зауваживши, до залишати фракції БПП наразі не планує.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 9 Липня 2016 15:09
Криса
кореш Показати IP 9 Липня 2016 21:54
Не зрозуміло,як цей чурбан взагалі появився в Україні?Гнати його с*аною мітлою в його с*аний Афганістан і нехай там джихад влаштовує. Тут без його діяльності обійдемось.
ПЕЦЬКА Показати IP 13 Липня 2016 01:31
ТАК ЕВРЕЙ-ЕВРЕЮ ОКА НЕ ВИКЛЮЕ)))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus