USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Замковій пахне, як на фермі, — депутат

26 Червня 2012 11:19
Торгівля на вулиці Замковій – незаконна, псує картину міста і заважає проїзду транспорту.

Про це депутат міської ради заявив 26 червня під час сесії Луцької міської ради.

Так, до Луцького міського голови Миколи Романюка та начальника Луцького МВ УМВС Романа Крохмаля звернувся депутат міської ради Роман Романюк.

Мовляв,підприємці зі Старого ринку нарікають на те, що вулиця Замкова нині знаходиться у неналежному стані через торгівлю.

Депутат каже, що два роки тому, коли там навели порядок, усе було добре. Втім, останнім часом за цією торгівлею перестали стежити, тому вона почала «процвітати».

«Там стихійна торгівля курми, качками – запах, як на фермі. Хоча в місті є спеціально відведене на це місце. Це - антисанітарія, епідемічно небезпечне явище», - сказав Роман Романюк.

Також він додав, що ця торгівля заважає нормальному проїзду. Крім того, це псує загальну туристичну привабливість Старого міста.

Тож, депутат просив мера та міліцію розібратися у законності торгівлі на Замковій, та просить її ліквідувати.

Микола Романюк назвав запит депутата справедливим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 26 Червня 2012 11:39
Давно пора це сміттєзвалище й секонхенд розіганти і відправити працювати в цивільних умовах, скажімо на базар біля Кромбергу. Скідьки років це декларує місцева влада, а віз і нині там. Пане мер, можливо у Вас вистачить волі навести порядок в історичній частині нашого міста? Ми будемо Вам дуже вдячні!!!
Ko3bMa Показати IP 26 Червня 2012 12:13
Нарешті! Давно пора.
До Показати IP 26 Червня 2012 12:22
До якого на фіг Кромбергу? І так в центральній частині міста лише супермаркети з хімічними овочами та фруктами, нормальних продуктів, крім старого ринку, і купити ніде, то ще й його перенести чотр зна куди? Невже не можна просто навести там порядок і "окультурити"?
Лучанин для До Показати IP 26 Червня 2012 18:36
До чого тут старий ринок? Нахай собі буде, а от те що робиться поза ним, в напрямку замку Любарта й навпроти слід привести до ладу. Крім того, ІМХО цю територію можна привести до ладу лише в один спосіб - заборонити торгівлю й зробити пішохідну зону.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus