USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Назвали ім'я 55-річного загиблого працівника заводу SKF у Луцьку, який обстріляли росіяни

16 Серпня 2023 13:05
Учора, 15 серпня, унаслідок ракетної атаки підприємства SKF у місті Луцьк загинув мирний житель Ківерцівської громади Кушнірчук Анатолій Олексійович, 1968 року народження.

Про це інформують у громаді.

16 серпня оголошено Днем жалоби на території Ківерцівської громади. 55-річного загиблого цього ж дня поховають на кладовищі с. Омельне.

Нагадаємо, зранку 15 серпня збройні сили рф здійснили ракетний обстріл міста Луцька. Ракети агресорів поцілили по території шведського заводу із виробництва підшипників SKF. Унаслідок обстрілу загинуло троє працівників – чоловіки 27, 52 та 55 років. Ще троє людей із пораненнями доставлені у лікувальні заклади.

Читати ще: Повідомили, в якому стані постраждалі від ракетного обстрілу Луцька

Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що міська влада надасть матеріальну підтримку сім'ям загиблих лучан та оплатить лікування постраждалим.

Як повідомлялося раніше, один із загиблих – 27-річний лучанин Дмитро Сорочук. На заводі чоловік працював тривалий час. Менше року тому він створив власну сім'ю, одружився з коханою Марією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus