USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Назвали найздоровіші міста світу

5 Травня 2023 00:54
Стокгольм (Швеція) і Фару (Португалія) очолили топ міст світу з найбільш сприятливими для хорошого стану здоров'я умовами.

Як пише УНІАН з посиланням на Express, щоб скласти рейтинг, туристична компанія holidu вивчила міста з найнижчим рівнем забруднення, найвищим рівнем щастя та іншими важливими факторами.

Так, столиця Швеції опинилася на вершині рейтингу завдяки хорошій системі харчування, адже місцеві жителі мають доступ до великої кількості свіжої риби та інших продуктів. Також в Стокгольмі багато зелені й дуже низький рівень забруднення повітря, що дозволяє жителям виходити на вулицю і тренуватися.

Читати ще: В яких містах світу живе найбільше мільйонерів

Тим часом Фару в Португалії має одні з найтепліших погодних умов і є одним з міст із найкращим співвідношенням ціни та якості в Європі. Крім того, жителі Алгарве мають доступ до одних з найкращих європейських пляжів цілий рік, а місцева кухня багата на свіжі фрукти та овочі.

Топ-10 найздоровіших міст світу 2023

1-2. Стокгольм (Швеція) / Фару (Португалія).

3. Гельсінкі (Фінляндія).

4. Мадрид (Іспанія).

5. Рейк'явік (Ісландія).

6. Тель-Авів (Ізраїль).

7. Лас-Вегас (США).

8. Лісабон (Португалія).

9. Малага (Іспанія).

10. Севілья (Іспанія).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 5 Травня 2023 07:49
A де ж Луцьк, в нас э де добре бухнути можна i всi потiм счастливi …..)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus