USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Не бути осторонь», – кредо прикордонника й автомайстра з Волині на псевдо Дід

5 Квітня 2024 20:12
Прикордонник Олександр, якого у підрозділі називають Дід, служить у ремонтно-евакуаційній групі прикордонної комендатури швидкого реагування Волинського прикордонного загону. Поряд з виконанням основних завдань у підрозділі, доставлення з поля бою та відновлення пошкодженої техніки, Олександр працює на мобільному шиномонтажному комплексі.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Зі слів Олександра, у прифронтових населених пунктах шиномонтажних майстерень залишилось дуже мало, тому роботи вистачає. Особливо зараз, у період заміни сезонної гуми. Крім того, дошкуляють й осколки від ворожих снарядів, якими вкриті дороги району виконання завдань.

Читати ще: «Все буде Україна, бо інакше просто не може бути», – волинський тероборонівець на псевдо Варшава

У Діда мобільна шиномонтажна майстерня облаштована усім необхідним для заміни те ремонту коліс. «Якщо не через день, то через два приїжджають хлопці й одразу працюємо, – каже прикордонник й додає, – клеїмо гуму, якщо є така можливість, заміняємо гуму, для цього у нас створено запас коліс від волонтерів».

Олександр, який вже служить другий рік, каже, що громадянам треба активніше долучатись до українського війська, а для охочих й не бойова робота знайдеться також.

Читати ще: «Хотіла бути корисною своїй країні», – військова медсестра з Волині

«Якщо є бажання, то робота знайдеться, можна працювати за своєю спеціальність або навчитись чогось нового, опанувати новий фах. Загалом напрямків багато, де можна себе проявити», – резюмував Олександр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus