USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Влаштуємо непроханим гостям незабутню зустріч, – волинський прикордонник з позивним Сало

3 Лютого 2023 08:08
Сергій прибув до волинських прикордонників у перший же день повномасштабного вторгнення, аби пліч-о-пліч стати на захист Батьківщини. Нині чоловік виконує завдання з оборони державного рубежу на північному напрямку. Постійно тренується та ділиться зі своїми побратимами досвідом зіткнення з ворогом.

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Сергій в перший же день повномасштабного вторгнення прибув до прикордонного загону, аби пліч-о-пліч з прикордонниками стати на захист Батьківщини.

Чоловік уже мав бойовий досвід, оскільки упродовж 2014-2015 років у складі прикордонного підрозділу виконував завдання в зоні АТО. Будучи оператором-навідником кулемета, брав участь у бойових діях на різних напрямках. Тому,

коли наприкінці лютого відбирали персонал для навчання по застосуванню протитанкових комплексів іноземного виробництва, Сергій зголосився одним із перших.

Читати ще: Тренує собаку й чекає з полону чоловіка: історія волинської прикордонниці, яка п’ять місяців провела в неволі

Освоївши сучасне озброєння, військовослужбовець вирушив у Краматорськ, а згодом – у Маріуполь. Там прикордонник передавав свої вміння колегам, в тому числі й з інших підрозділів Сил оборони України.

Активні бої під постійними ворожими обстрілами, вихід з оточення, втрати побратимів… Все це назавжди залишиться в пам'яті прикордонника. І ще – ненависть до ворожої орди.

Нині Сергій виконує завдання з оборони державного рубежу на північному напрямку. Постійно тренується та ділиться зі своїми побратимами досвідом зіткнення з ворогом.

«За те, що я великий поціновувач продукту, який є однією з візитівок українців, і маю дотичне до цього слова прізвище, отримав позивний Сало», - зізнається прикордонник.

А ще додає, що настрої у нього та його підрозділу бойові. Військові знають, як і чим зустріти ворога, аби той не просунувся на українську землю.

«І повірте, якщо доведеться, то ми влаштуємо непроханим гостям незабутню зустріч!» - переконаний прикордонник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 3 Лютого 2023 09:36
Неприємні гості зайшли до нас 30 РОКІВ тому .А це засранці які жили з нами в одній хаті а за спиною ножа ховали......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus