USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Не хочу працювати в атмосфері ворожості». Луческу покинув пост тренера «Динамо» через 4 дні після призначення

27 Липня 2020 17:44
Румунський тренер Мірча Луческу подав у відставку з поста тренера київського «Динамо», хоча очолив столичну команду лише 4 дні тому – 23 липня.

Про це повідомляє «СТРАНА.ua» з посиланням на румунські ЗМІ.

Румунський журналіст Емануель Рошу повідомляє, що Луческу подав у відставку через фанатів. «Луческу каже, що ставлення ультрас до нього змусило його піти менш ніж через 96 годин в клубі», – написав Рошу.

Сам тренер так прокоментував своє рішення: «Я дякую сім’ї Суркіс за надану довіру і зроблене запрошення, але я не можу активізуватися в атмосфері ворожості, особливо з боку тієї групи прихильників ультрас, чия підтримка так потрібна команді під час занять спортом».

Також він додав, що завжди брав спортивні виклики і ніколи не боявся труднощів. «Доказ – перехід з «Галатасарая» в «Бешикташ» або з «Динамо» Бухарест в «Рапід» Бухарест. Але мене зустрічали з надією і довірою, за допомогою якого нам вдалося виграти титули в відповідних країнах», – додав тренер.

За словами Луческу, його приїзд в «Динамо» не має ніякого відношення до вартості контракту. Тренер зазначив, що про грошову винагороду думав в останню чергу. Також він назвав головну причину свого відходу.

«Я не можу прийняти своїх фанатів, що діють проти інтересів клубу. Я думав, що настав час змін, які викликали б емуляцію, ентузіазм, мотивацію і повернули б команду на той рівень, на який її ставили традиції та історія цього клубу. Мій приїзд в «Динамо» Київ не має ніякого відношення до вартості контракту, гроші були моєю останньою турботою.

Я хотів повернутися в футбол, в Україні, де я відчув величезне задоволення, знову увійти в цю атмосферу, настільки хвилюючу і повну непередбачуваного футболу. Я зробив це з ентузіазмом, з повною впевненістю в потенціал молодих українських гравців, багато з яких є членами збірних.

Я хотів змагання, як це було багато років тому. Україна на це заслуговує», – йдеться в повідомленні Луческу.

Нагадаємо, ультрас «Динамо» виступили із заявою відразу після призначення Луческу новим головним тренером київського клубу «Динамо». Вони закликали його написати заяву на звільнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пилип Орлик Показати IP 27 Липня 2020 18:22
Правильно Мірча Луческу, зробив!!! Вороже ставлення, це ще мало сказано. Дебільна країна. Сташно жити з такими співвітчизниками і усвідомлювати те, що поряд з тобою живуть так вороже налаштовані люди, разом з тобою ці люди їдуть на роботу, ці люди у транспорті посміхаються тобі в лице, а у кишені в кожного заховані граната, пістолет чи ніж, ці люди купаються з тобою в одній річці або озері, коли будеш тонути то руки така людина не подасть, а саме головне, що дихають з тобою тим самим повітрям. Людина приїхала витягти Київське "Динамо" з десятилітньої багнюки, а на нового головного тренера накинулись уболівальники, які заявили: якщо Мірча Луческу буде головним тренером то далі, буде погано.
Монархіст до Пилип Орлик Показати IP 27 Липня 2020 19:07
Просто "Динамівські" ультраси - ідейні неонацики, трохи менше ніж повністю. Як ще вони будуть дивитися на якогось румуна на посаді тренера власної команди.? Вища раса, матір їх...
Вітька Показати IP 27 Липня 2020 19:00
Динамо в гамні по вуха а вболівальникі хочуть втоптати з головою! Молодці))) Ганьба таким ультрасі жопа динамо.
Фан Показати IP 27 Липня 2020 20:19
Ох ультрас, ультрас ! Не в тому напрямку працюєте ! За Суркісів треба братися !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus