USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Не ходив на сесії: з Луцької міськради відкликали депутата-«слугу»

13 Жовтня 2023 17:32
Партія «Слуга Народу» відкликала депутата Андрія Костенка з Луцької міської ради за пропуски засідань.

Про це виданню ВСН стало відомо з власних джерел.

Про рішення партії міську раду повідомила Луцька міська ТВК. У документі йдеться, що Андрія Костенка відкликали за народною ініціативою на підставі рішення партії від 13 липня.

4 жовтня Луцька ТВК розглянула подані документи і встановила їх відповідність законодавству України.

Повідомляється, що наступним за черговістю кандидатом у депутати Луцької міської ради від «Слуги Народу» є Максим Воскресенський.
Як повідомив очільник міського осередку партії, депутат міськради Роман Бондарук, головна причина такого рішення – численні пропуски депутатом сесійних засідань і комісій. З його слів, Максим Воскресенський, який є черговим кандидатом від партії, погодився отримати мандат депутата.

«Причина – це те, що він пропустив понад 50 відсотків пленарних засідань та комісій. Таким чином партія відреагувала, це було прописано в угоді. Якщо депутат пропускає більше 50 відсотків засідань – він мусить скласти свої повноваження. Якщо він не наважився це зробити сам, то за нього це зробила партія. Наступний кандидат Максим Воскресенський, він вже погодився зайняти його місце», – зазначив Бондарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А нех знають ! Показати IP 13 Жовтня 2023 18:56
Партія - наш рулєвой ! Когда страна прікажєт бить гєроєм - у нас гєроєм становіцца любой ! Бондарук - ум, чєсть і совєсть ! Голодранці - гоп до купи !
Іван Показати IP 13 Жовтня 2023 19:17
"Слуги" диявола.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus