USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Не хотіли вдягати маски: під час рейсу на Ібіцу побились пасажири. Відео

4 Серпня 2020 15:12
На борту рейсу авіакомпанії KLM, що прямував на Ібіцу, пасажири влаштували бійку. Причина – двоє британців відмовились одягати маски, що обурило решту пасажирів.

Інцидент трапився, коли рейс вилетів з Амстердама 1 серпня. Авіакомпанія KLM просила пасажирів носити маски від першого дзвіночка, що закликав на посадку, і не знімати до прибуття літака, повідомляє 24 канал з посиланням на metro.

Перед вильотом всіх пасажирів перевірили на наявність засобів захисту, адже носіння масок є обов'язковим на рейсах авіакомпанії та в аеропортах Нідерландів.

Двоє британців відмовились одягати маски, що обурило решту людей. За їхніми твердженнями, чоловіки були нетверезі. На відео видно, що один британець був без футболки. Під час бійки пасажири притиснули його колінами до підлоги.

"Зупиніться, тут є діти," – вигукував один з пасажирів.

Як повідомили в авіакомпанії, британців заарештували іспанські правоохоронці одразу після прильоту на Ібіцу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 8 Серпня 2020 08:25
В багатих свої причуди.
Свет Показати IP 26 Жовтня 2020 14:53
Благодарю британцев за правильную гражданскую позицию

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus