USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Не мав прав та був п’яний: на Волині отримав вирок студент, який на мотоциклі збив жінку

10 Березня 2024 07:47
Неповнолітнього студента луцького училища, який п’яним на мотоциклі збив жінку, за скоєння ДТП оштрафували на 51 тисячу.

Про це йдеться у вироку Горохівського районного суду.

Про винуватця аварії відомо, що він народився у селі Мирне, навчається у Луцькому вищому професійному училищі № 2.

Як йдеться у матеріалах справи, торік 17 серпня у селі Мирне близько 23 години на вулиці Миру п’яний неповнолітній, не маючи посвідчення водія відповідної категорії, за кермом незареєстрованого мотоцикла «Alpha» збив жінку.

Читати ще: Директор підприємства з Рівненщини збив чоловіка біля Луцька. Як його покарали

У результаті ДТП в постраждалої діагностували закритий перелом тазу зі зміщенням уламків, що відноситься до травм середньої важкості.

22 лютого 2024 року між обвинуваченим та потерпілою була укладена угода про примирення. Згідно з угодою, обвинувачений свою вину визнав повністю, щиро розкаявся, відшкодував матеріальну шкоду та 30 тисяч моральної шкоди.

Суд затвердив угоду та призначив студенту 51 тисячу гривень штрафу. Крім того, на три роки позбавив його права керувати авто.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus