USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Не міг залишатися вдома і пішов на передову: на Волині попрощалися з воїном Олександром Стольніцьким

21 Червня 2023 21:31
21 червня Ковельська громада попрощалася з Героєм Олександром Стольніцьким, який загинув 17 червня на Донеччині.

На війну Олександр пішов в травні минулого року. Але воїном став набагато раніше, адже був спортсменом, повідомляють у Ковельській міськраді.

Трохи більше року він боронив Україну. Встиг навесні побувати у короткій відпустці, обійняти рідних, пройтись знайомими вулицями. Проте не міг залишатися вдома і пішов на передову, до побратимів. Повернувся у рідний Ковель на щиті.

У військового залишились мама, дружина, донька.
«Головною темою спілкування з Олександром тепер залишаються слова любові та молитви. Всі, хто його знав, скажуть, що це була сильна і добра людина, яка завжди допоможе слабшому і яка не прощає знущання над своєю землею, рідними, тими, кого він любив понад усе. Уся ковельська громада щиро співчуває та розділяє біль непоправної втрати разом із рідними й близькими, – наголосив мер Ігор Чайка під час своєї промови

Теплими спогадами про Героя поділилась його класний керівник, учитель ліцею № 10 Людмила Гунько: «Відкритий, простий, щирий, енергійний та веселий. Здається, таких дітей дуже мало – завжди усміхнений, доброзичливий, здатний бачити лише хороше. Його недитяча правдивість вражала. Цей хлопчик був завжди стриманий, готовий дати пораду, допомогти, мав загострене відчуття справедливості. Хотів мати хорошу роботу, міцну сім’ю, опікуватись мамою – і він впевнено йшов до цього. Все обірвала війна. Ми його не забудемо. Світлого, позитивного нашого Героя. Нашого Сашу».

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам’ять, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus