USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Не послухав рятувальників: лучанин втопився на зимовій риболовлі

31 Січня 2018 11:59
Лучанин поїхав порибалити на Рівненщину та не дослухався рятувальників, які не рекомендували йому цього робити. Чоловік провалився під лід, його тіло знайшли лише 31 січня.

Про це повідомляє Радіо Трек.

Чоловік 1969 року народження часто приїжджав рибалити на озеро у Хрінниках. Так було і вчора, повідомили виданню у службі на водних об'єктах.

Рятувальники застерігали чоловіка не виходити на лід, однак надвечір він зник, залишивши автомобіль на якому приїхав, на березі. Більше розповідає начальник обласної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах Анатолій Якимчук:

«Його попереджали, що тонкий лід. Але він не послухався, десь забрів на середину і зник ввечері. Ніхто не бачив. Машину лишив біля берега. Потім його друзі приїхали, почали його шукати. Це вже було темно. Сьогодні вранці, як розвиднілося, побачили на льоду його рибацькі снасті, бур. Чоловіка не було зверху на льоду. Довелося підключитися водолазам. Вони витягнули вже неживе тіло», - каже Анатолій Якимчук.

Нагадаємо, у річці Стир в районі вулиці Глушець під лід провалився хлопчик 2005 р.н. Як повідомили його товариші, під час прогулянки вони вирішили перевірити кригу на міцність, вийшли на лід, але раптом він провалився під кригу і зник. Тіло хлопчика досі не знайшли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кіндрат Панасович Показати IP 31 Січня 2018 13:27
коли видаватимуть премію Дарвіна рибакам? )
111 до Кіндрат Панасович Показати IP 31 Січня 2018 17:14
Не переживай що тобі не дістанеться. Тебе рибаки без черги пропустять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus