USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Не пропустив пішохідку і був напідпитку: в Луцьку зупинили 23-річного водія на BMW

2 Січня 2024 14:13
Сьогодні вранці на вулиці Яровиця у Луцьку екіпаж патрульних, який контролював порядок у місті, помітив, як керманич автомобіля BMW не пропустив пішохідку, яка саме перетинала проїзну частину. Наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, він не зупинився та не зменшив швидкість.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

Патрульні зупинили авто, за його кермом перебував 23-річний чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти освідування на місці події, драгер показав результат 0,93 проміле.

Читати ще: Перевищував швидкість і був напідпитку: в Переспі зловили 22-річного «шумахера»

На водія було складено адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ч. 1 ст. 122 (Ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus