USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Пенсійні фонди Шацького та Любомльського районів об'єднають «навпаки»?

27 Грудня 2015 10:48
Мешканці Любомльщини вважають несправедливою та необдуманою реорганізацію Пенсійного фонду в їхньому районі. Нарікають на те, що їхню структуру приєднують до шацької, а там менше населення й гірша інфраструктура в районі.

Про це йшлося під час другого сесійного засідання депутатів обласної 24-го грудня.

Депутат Волинської обласної ради Сергій Духницький звернувся доголови облради Ігоря Палиці та голови облдержадміністрації Володимира Гунчика із проханням вирішити питання реорганізації Любомльського Пенсійного фонду.

Нагадаємо, згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 р. № 1055 має відбутися злиття органів Пенсійного фонду Шацього та Любомльського районів з центром у Шацьку.

«До мене звернулися депутати Любомльської райради та місцевих рад щодо реорганізації Пенсійного фонду в їхньому районі. Люди просять допомоги у нагальній проблемі, що стосується функціонування територіальних органів, адже зараз там реорганізація - приєднання до Шацького району, зокрема, відділ статистики вже приєднали. Жителі вважають, що це нелогічно і не відповідає їхнім потребам», - розповів Сергій Духницький.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПЕНСІЇ ПО-НОВОМУ: ЧОГО ОЧІКУВАТИ ВОЛИНЯНАМ

Своє невдоволення, з його слів, люди пояснюють тим, що, приміром населення в Любомльському районі - 40 тисяч людей, у місті Любомль – 10 тисяч, Шацькому районі – 17 тисяч, в селищі Шацьк проживає лише 4 тисячі людей, ба більше – інфраструктура Любомльського району розвинена в рази краще, аніж Шацького.

Та додає, що було б логічно зробити обʼєднання навпаки, адже затрати на теперішню реорганізацію невиправдані.

Більшість депутатів підтримали прохання колеги – Сергія Духницького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
zzzzz Показати IP 27 Грудня 2015 14:05
Незрозумілі реформи - так само в системі органів статистики -більші райони до менших - Любомль до Шацька, Ратне до Вижви, тодІ як Володимир-Волинськ. Нововолинськ ніхто не об'єднує.Видно депутат Верховної ради так дбає за свій округ. живемо по-новому - людей під скорочення і на поповнення армії безробітних а тим хто залишиться купа роботи за ніщенську зарплату зато р е ф о р м и - окозамилювання і знущання з людей!!!!
знаючий до zzzzz Показати IP 20 Січня 2016 12:54
Володимир-Волинський обєднаний з районом з 2011 року, Нововолинськ приєднують до Іванич
Волинянка Показати IP 27 Грудня 2015 20:19
Будь яка реорганізація вимагає ретельного аналізу з врахуванням всіх функцій структури в майбутньому. Проте тільки не в Україні . У нас все на відкуп обласного керівника, як він вирішить. Це нонсенс, щоб державні структури Любомльського району приєднували до шацького. А що каже влада області? Яке майбутнє у цих районів?
Шачанка Показати IP 28 Січня 2016 09:24
Як ви рахували населення яке проживає в Шацьку по віку що тільки 4 тис. нарахували що це за така статистика

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus