USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині деякі підприємства-гіганти не поспішають сплачувати податки

4 Квітня 2016 17:15
Від десяти великих підприємств на рахунки Держказначейства досі не надійшов податок на прибуток.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 4 квітня.

Як повідомив начальник Головного управління Держказначейства у Волинській області Михайло-Мирослав Леміщак, відповідно до інформації ГУ ДФС у Волинській області, до реєстру великих платників податків в області включено 20 підприємств. На окремі рахунки, відкриті у першому кварталі року у казначействі, надійшли кошти сплати податку на прибуток від 10 підприємств. Разом з тим, відсутні надходження від ТОВ «Модерн-Експо», «Континіум-Трейд», «Пакко-Холдинг», «Кроноспан», «Альтер-Топ» тощо.

Голова ОДА Володимир Гунчик просив ГУ ДФС, департамент фінансів облдержадміністрації та ГУ Держказначейства уточнити, чому досі на спецрахунки у Держказначействі не надійшли кошти від вказаних компаній. Причиною може бути або відсутність прибутку (хоча всі вони задекларували прибуткову діяльність), або інші обставини. Водночас це дасть можливість чітко зрозуміти, як поповниться обласний бюджет та виконуватиметься рішення про створення Офісу великих платників податків. Інформацію про роботу Офісів та відрахування 10% податку на прибуток у місцевий бюджет заслухають під час наступної оперативної наради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
велике підприємство Показати IP 4 Квітня 2016 23:21
"(хоча всі вони задекларували прибуткову діяльність)" - Звідки інформація? Я аж полізла передивалась декларацію... - збитки у нас. А заголовок статті шедевр - хтось хоче прийняти участь в суді за наклеп? - перевіряйте інформацію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus