USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ківерцівському районі дітям не закупили путівки

2 Червня 2014 13:35
Тендерна закупівля путівок для дітей у Ківерцівському районі розпочалася із запізненням. Як повідомив заступник начальника управління молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин, тендерна процедура стартувала невчасно через відсутність керівництва.

Оздоровча кампанія в області розпочалася ще в березні цього року. Тоді до ДП «Український дитячий центр «Молода гвардія», що розташований в Одесі, направили групу дітей. З березня там оздоровили 78 дітей пільгових категорій, учора до табору поїхали ще 34 школяра.

Про це розповів заступник начальника управління молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин під час оперативної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 2 червня.

Нагадаємо, цього року з бюджетів усіх рівнів виділили на оздоровлення юних волинян 27 мільйонів гривень. Крім того, у ОДА розглянуть як додатково оздоровити дітей мобілізованих та волинян, які постраждали під час подій на Майдані.

Літня оздоровча кампанія в області стартувала 1 червня. Діти заїхали на оздоровлення у позаміські заклади оздоровлення та відпочинку «Оберіг», «Веселка» та «Світязь». Решта розпочне свою роботу з 3 по 15 червня. Всього буде працювати протягом літа 10 позаміських закладів оздоровлення та відпочинку. Крім того, в області будуть працювати 544 табори відпочинку.

Однак не всі райони провели тендерні закупівлі путівок, зауважив Ігор Дмитришин. Зокрема, у Ківерцівському районі через відсутність керівництва тендерна процедура розпочалася із запізненням. Адже лише 27 травня призначили голову РДА, тож тендерний комітет тільки розпочав роботу, тоді як у решті районів вже за тиждень-другий розкриють тендерні пропозиції. А у деяких визначили й переможців. Зокрема, Луцька РДА закупила путівки до табору «Веселка», Нововолинський міськвиконком, Любомльська, Іваничівська та Ковельська РДА придбають путівки у таборах відпочинку «Турія», «Прикордонник» та «Сонячний».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus