USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Не вистачає на четверту хімію: онкохворій юній волинянці потрібна допомога

26 Липня 2021 09:42
На четвертий блок хіміотерапії для 10-річної Анастасії Трофимюк з Нововолинська, у якої діагностували гостру лейкемію, не вистачає ще 14 000$.

Родина далі перебуває в клініки Туреччини, пише БУГ.

Мама дівчинки розповіла, що зараз дуже важкий період лікування – низькі аналізи спровокували низку складних наслідків хімії: висока температура, перші дві доби були жахливі приступи і 42, наступні дві трішки легше – 38-39.

«Настя втомилася нереально....

З такою температурою, яка була спочатку, дітки впадають в кому, але ми і це витримали при повній свідомості, хоча біль у м’язах при 42 просто такого рівня, що я відчувала її навіть на собі, а Настя і це змогла. Я дуже пишаюся, що моя дитина саме Настя. Це – дар небес, бо вона надзвичайно мужня і витривала.

Бактерію, яка спричиняє нам таку біль, врешті знайшли. Підібрали вірне лікування, вночі знову вливали тромбоцити та штучний імуноглобулін.

Лишилося мало часу до 4-ї хімії. А Насті не вистачає ще 14000$ на оплату лікування четвертого блоку. Я розумію є, що всі виснажені в такий нелегкий час, але дуже вас прошу допоможіть нам зібрати їх....

Ми збираємо самі, тому що за збір благодійні організації хочуть великий % , а до відомих блогерів просто не достукатися, не кажучи про владу. Усі кошти надсилають прості люди з великими серцем. Дякуємо вам за все», – каже мама юної волинянки.

Підтримати лікування 10-річної дівчинки можна за реквізитами:

ПриватБанк 5168742729599427 Трофимюк Юлія Михайлівна (мати Анастасії)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus