USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Не знали про це»: у ДБР прокоментували відео з місця ДТП з Трухіним

2 Лютого 2022 10:24
Розслідування дорожньо-транспортної пригоди за участю народного депутата України Олександра Трухіна, яка сталася 23 серпня 2021 року, триває.

Як заявили у Державному бюро розслідувань, слідчі проводять усі необхідні експертизи та інші слідчі дії.

«Інформуємо, що матеріалів, оприлюднених журналістами видання «Українська правда», на момент виходу розслідування у розпорядженні слідства не було.

Принагідно підкреслимо, що слідчі ДБР допитували співробітника поліції, відео з особистої камери якого оприлюднили журналісти. На жаль, працівникам ДБР він не надав інформації, яку повідомив журналістам.

Оскільки камери відеофіксації на ділянці траси, де сталася пригода, на момент ДТП ще не були встановлені, ДБР зверталося до громадян з проханням надати додаткові фото- та відео записи задля прискорення розслідування. На жаль, дане звернення не призвело до очікуваного результату.

Відео буде витребувано у законному порядку, досліджено та буде надана юридична оцінка діям, зафіксованим на ньому», – повідомили у ДБР.

Після оприлюднення 2 лютого відео з місця ДТП за участю депутата Олександра Трухіна його виключили з партії «Слуга народу».

Читати ще: «Знайдемось, я тобі віддячу»: опублікували відео з нардепом Трухіним після ДТП. «Слуги» заявили, що він має покинути партію

23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі сталася ДТП за участю Audi А8, в якому перебував депутат «Слуги народу», заступник голови бюджетного комітету Олександр Трухін. ЗМІ спочатку повідомляли, що саме він був винуватцем аварії та керував авто. Згодом десятки видань видалили свої новини про ДТП або відредагували їх і прибрали ім’я нардепа.

Загалом під час аварії травми отримали шестеро людей. Це пасажири Audi A8, Ford Kuga (голова Комітету арбітрів Української асоціації футболу італієць Лучано Лучі та його помічник) і Daewoo Lanos. Водій останнього розповів, що не бачив, хто саме був за кермом A8. Речник МВС Артем Шевченко лише 30 серпня вперше офіційно підтвердив, що нардеп був в авто.

Поліція вважає, що автомобілем керував не Трухін, а Віктор Склема – помічник депутата Полтавської обласної ради та керівника місцевого осередку «Слуги народу» Фахраддіна Мухтарова, а Трухін, як і Мухтаров, був пасажиром. Сам Трухін вперше прокоментував ДТП лише 1 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
арахнідія73 Показати IP 2 Лютого 2022 11:08
Це все вирвано з контексту, ви не так все зрозуміли. Ахахахаха, тримають нарід за стадо.
Ігор луцький Показати IP 2 Лютого 2022 12:47
Все було не так.Це підстава від Парашенка.
Народна прокуратура Показати IP 2 Лютого 2022 12:57
Ну, ясно. У всьому винен патрульний, він же ж мав сказати ДБРівцю, що треба робити . "...на жаль, працівникам ДБР він не надав інформації, яку повідомив журналістам". А ці недослідчі ДБР, котрі отримують зарплатню по 110 000 грн. на місяць, його запитували про це? Чи не здогадались? Як і не здогадувались, що у патрульних є боді-камери? Вони за 6 місяців слідства офіційно звертались у поліцію з приводу наявності такого відеозапису? І взагалі, згідно з вимогами закону "Про запобігання корупції", патрульний мав рапортом повідомити керівництво про спробу підкупу, чого він не зробив. Тому посадити патрульного, щоб менше патякав, слідчому ДБР видати премію в 150 000 доларів зі спортивної сумки, раз нікому ці гроші не потрібні, а Трухіна - "понять и простить"
А 232 Показати IP 2 Лютого 2022 15:51
Як мене вже від них верне!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus