USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Після оприлюднення відео з місця ДТП «слугу» Трухіна виключили з партії

2 Лютого 2022 09:55
Після оприлюднення відео з місця ДТП за участю депутата Олександра Трухіна його виключили з партії «Слуга народу».

Про це повідомили у Telegram-каналі речниці СН Юлії Палійчук.

Відповідне рішення ухвалено головою партії Оленою Шуляк 2 лютого.

«Це означатиме припинення його повноважень як голови Полтавської обласної організації партії.

Партія також закликає фракцію «Слуги народу» у Верховній Раді якнайшвидше зібрати засідання та розглянути інцидент за участю Олександра Трухіна для ухвалення рішення», – йдеться у заяві Олени Шуляк.

Читати ще: «Знайдемось, я тобі віддячу»: опублікували відео з нардепом Трухіним після ДТП. «Слуги» заявили, що він має покинути партію

23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі сталася ДТП за участю Audi А8, в якому перебував депутат «Слуги народу», заступник голови бюджетного комітету Олександр Трухін. ЗМІ спочатку повідомляли, що саме він був винуватцем аварії та керував авто. Згодом десятки видань видалили свої новини про ДТП або відредагували їх і прибрали ім’я нардепа.

Загалом під час аварії травми отримали шестеро людей. Це пасажири Audi A8, Ford Kuga (голова Комітету арбітрів Української асоціації футболу італієць Лучано Лучі та його помічник) і Daewoo Lanos. Водій останнього розповів, що не бачив, хто саме був за кермом A8. Речник МВС Артем Шевченко лише 30 серпня вперше офіційно підтвердив, що нардеп був в авто.

Поліція вважає, що автомобілем керував не Трухін, а Віктор Склема – помічник депутата Полтавської обласної ради та керівника місцевого осередку «Слуги народу» Фахраддіна Мухтарова, а Трухін, як і Мухтаров, був пасажиром. Сам Трухін вперше прокоментував ДТП лише 1 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Зепартія Показати IP 2 Лютого 2022 10:06
Ще багато їх там задишилось?
Че Показати IP 2 Лютого 2022 10:10
Серйозна партія, серйозні покарання
Ігор луцький до Че Показати IP 2 Лютого 2022 12:49
Непотріб.
Зєландія Показати IP 2 Лютого 2022 21:52
По приколу твердолобі і вибрали цей непотріб. чого бідні, бо дурні, чого дурні, бо бідні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus