USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Не поділивши спадщину, чоловік підпалив хату з родичами

13 Березня 2010 15:10
Мешканець Нововолинська Волинської області ледь не спалив дружину та трьох найближчих родичів через сімейні чвари.
Подія трапилася 13 березня - інформує прес-служба Головного управління МНС у Волинській області.
За попередніми даними, події розгорталися за таким сценарієм. У приватній садибі на вулиці Соборній у Нововолинську близькі родичі зібралися у батьківській хаті пом’янути нещодавно померлу матір. Після застілля виникла суперечка за спадщину, що згодом вилилась у конфлікт.
За твердженням очевидців, 58-річний син покійної, будучи напідпитку, кілька разів намагався учинити пожежу. Проте родичам вдавалося його вгамувати.
Коли після опівночі усі зібралися спати, чолов’яга непомітно вислизнув на вулицю, зачинив вхідні двері, накидав на веранді ганчір’я та паперових ящиків, розвів вогонь і втік.   
У будинку відчули запах диму і спробували вибратися із пастки, проте двері були підперті ззовні. Люди забили на сполох, викликали пожежних.
Чергова варта бійців МНС міста Нововолинська прибула через 5 хвилин після виклику  - повідомляє прес-слубжа МНС. Одягнувши апарати для захисту органів дихання, рятувальники увійшли до задимленої хати і вивели звідтіля чотирьох людей. МНС-ники дали потерпілим теплі бушлати для потерпілих, адже ті залишили будинок у легкому одязі. Серед врятованих була
Як повідомили у Нововолинському міськвідділі ГУ МНС, до проведення розслідування та розшуку палія приступили місцеві правоохоронці.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus