USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Нехай люди знають про цю авіакомпанію», - лучанка, яку пограбували в літаку

16 Січня 2014 19:08
Лучанка, яку 9 січня пограбували на міжнародному авіарейсі, закликає подорожуючих бути уважними при виборі авіакомпанії.

Нагадаємо, Юля летіла транзитом у Сингапур через Дубаї. На повідомлення про крадіжку стюардеса літака не відреагувала, і тим самим дала можливість злодієві залишити літак з краденими речами. Отож, стюардеса не повідомила про крадіжку речей пасажирки капітанові літака, відповідно, той не викликав поліцію аеропорту, і злодія не знайшли.

Горе-компанією, яка навіть не здійснила спроби захистити свого пасажира від втрати документів, є ПрАТ«Міжнародні Авіалінії України» (скорочено МАУ) – приватна українська авіакомпанія, - повідомила потерпіла.

Відгуки про авіакомпанію – не найкращі. Перейшовши за посиланням, можна ознайомитися з ними і написати свої.

«Я давала інтерв’ю «Вестям» і зараз даю вам для того, щоб застерегти інших від подібних випадків», - розповіла Юля Інформаційному агентству Волинські Новини.

Зі слів дівчини, найбільш неприємним для неї є те, що через непрофесійність працівників авіакомпанії вона не лише втратила документи і гроші, але й відчула себе абсолютно незахищеною своєю державою: зіткнулася з хамством прикордонників, бездіяльністю міліції й консульства.

«Після того, як я вийшла з літака без документів в Дубаї, я відразу ж звернулася в українське консульство – мені мали б видати тимчасовий паспорт, щоб я повернулася додому. Але виявилося, що консульство закрите на вихідні», - розповідає дівчина.

Добре, що у Юлі були копії паспортів - завдяки ним дівчина повернулася в Україну.

Але вже в аеропорту «Бориспіль» на неї чекали нові «сюрпризи». На прохання видати документ про перетин кордону, прикордонник відповів відмовою:

«Скажи дякую, що ми не відкривали ніякої справи і ти не сиділа тут три доби до понеділка».

Юля до цього часу так і не отримала підтвердження, що вона перетнула кордон України. Дівчина розповіла про свою проблему в консульстві, зверталася з заявою в прикордонну службу, в міліцію. «Зараз я просто «вишу в повітрі», - пояснює лучанка.

Коли вирішиться проблема і чи покарають винних – поки що невідомо. Нагадаємо, експерти вважають, що постраждала має всі шанси виграти справу в суді проти авіакомпанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
слідчий Показати IP 16 Січня 2014 19:28
Подавай в суд на них, Юля!
прокурор Показати IP 16 Січня 2014 20:12
Тільки в печерський !!!
Юля до прокурор Показати IP 16 Січня 2014 21:06
На Вашу думку без адвокату, я маю шанси на перемогу??
Ні до Юля Показати IP 16 Січня 2014 23:42
Без адвоката, нажаль, ви зараз і пер..., вибачте, і чхнути навіть не маєте права. Треба було там відразу громадянство вимагати. А так ви з літака ще і не виходили.
порада всім Показати IP 16 Січня 2014 20:52
Ніколи і ні за які гроші не літайте ні 'мау' ні іншими укравіакомпаніями. Відношення і 'сервіс' - повна .опа.
Юля для Богдани журн Показати IP 16 Січня 2014 21:55
Дякую Вам Богдана за розуміння та викладення достовірної та повної інформації про мою історію!!!!
вася Показати IP 16 Січня 2014 23:08
і нащо вам цей транзит-летіли б краще в шацьк
! Показати IP 16 Січня 2014 23:39
"Наши люди в булочную на такси не ездят" - классика.
Володимр Показати IP 17 Січня 2014 01:08
Хамське відношення владців до громадян України заохочує всяких злочинців до правоправних дій. Юля! Борітеся - поборите, Вам Бог допоможе!
макс Показати IP 17 Січня 2014 08:24
Знайдіть толкового адвоката і ви повністю стягнете суму збитків (і матеріальних і моральних) з авіакомпанії. Удачі Вам!
літун Показати IP 17 Січня 2014 08:28
Українські авіакомпанії - лайно. Саме з цією компанію не літав, але зіткнувся свого часу з Аеросвітом, іноземці встигли назвати його Aeroshit (Аеролайно). Не прислали літак до Львова на рейс Львів-Нью Йорк, теж транзит через Київ. Пасажирам не повідомили, люди чекали в аеропорту, пішли до начальника - тільки тоді стало відомо, що літак технічно несправний. Ніяких вибачень компанія не принесла, сказали чекати 8 годин на наступний літак до Києва, а тим часом до Нью Йорка вже полетів...
Злий Показати IP 17 Січня 2014 12:12
Не ту країну назвали Гондурасом! Наші мало того що не захистять,ще й зроблять винною і пресануть по повній програмі.(так як ми вже бачимо у вашому випадку). Я літаю компаніями WIZZAIR,RYANAIR,VUELING і слава Богу проблем ще не було. А тому,що не довіряю нашим бидлоавіалініям. Краще приїхати в сусідню Польщу і летіти звідти,легше,простіше і безпечніше. А з тими подонками з нашої країни судитися однозначно! Прикордонники-бидлугани скрізь себе показують,на всіх кордонах. (лице країни бл...)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus