USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нелегального мігранта з Іспанії, який жив у торговому центрі Львова, поселили на Волині

28 Вересня 2021 17:56
У Львові затримали незаконного мігранта з Іспанії, який протягом трьох місяців жив на території торгового центру. Після затримання працівники міграційної служби перевезли чоловіка до Волинського пункту тимчасового тримання іноземців з метою подальшого повернення в країну походження.

Про це повідомили у пресслужбі Державної міграційної служби Львівщини.

Чоловіка затримали у понеділок, 27 вересня.

Виявилося, що 44-річний громадянин Іспанії не перетинав жодного із пунктів пропуску на українському кордоні. Аби не повертатися на батьківщину, спочатку мешкав у приміщенні підземного паркінгу торгово-розважального центру King Cross Leopolis, а з часом переселився всередину.
Про мету перебування іноземця на території України наразі невідомо.

Натомість, як інформують у Головному управлінні ДМС у Львівській області, ще у червні 2021 року в Закарпатському відділенні міграційної служби прийняли рішення про примусове повернення чоловіка до країни походження.

Утім іспанець надумав втекти до Львова.

«Перше, що впало йому у вічі, – це великий торговий центр, де він і вирішив ночувати. Спочатку спальним місцем чоловіка був підземний паркінг, а пізніше він перемістився всередину приміщення», – йдеться у повідомленні.

На незаконного мігранта склали адміністративний протокол за статтею 203 КУпАП та винесли постанову про накладення штрафу. Чоловіка помістили до Волинського пункту тимчасового тримання іноземців у селі Журавичі Ківерцівського району з метою ідентифікації та подальшого повернення в країну походження.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus