USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Необережність при курінні коштувала життя трьом волинянам

26 Січня 2009 10:49
За останні вихідні на Волині трапилося три пожежі. Під час двох із них три людські життя забрало необережне поводження з вогнем при курінні, – 26 січня інформують «Волинські Новини».
Вранці 24 січня, о 08.30, у селі Свидники Ковельського району в будинку 82-річної пенсіонерки виникла пожежа. Як повідомляє сайт УМВС у Волинській області, у вогні загинула і господиня помешкання, і її 54-літній син, який жив із матір’ю та доглядав за нею, бо літня жінка майже не ходила й потребувала опіки. Як кажуть їхні односельці, чоловік полюбляв випити. Причиною лиха стали цигарки, а точніше – необережне поводження з ними при курінні. Трупи направлено в судово-медичну експертизу.
Того ж дня на Камінь-Каширщині, у селі Добре о 09.20 в будинку 75-літнього пенсіонера виникла пожежа, що забрала життя чоловіка. Згідно з висновками експертів, лихо трапилося через необережне поводження з вогнем при курінні. Труп направлено в судово-медичну експертизу.
А 25 січня горів дерев’яний житловий будинок у селі Туропин Турійського району. Вогонь знищив покрівлю, перекриття, стіни, речі домашнього вжитку. Але, на щастя, обійшлося без людських жертв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus