USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Неподалік Луцька спіймали водія під наркотиками: його оштрафували на 41 тис. та на 5 років зробили пішоходом

13 Листопада 2023 06:42
П’ять років без водійського посвідчення та майже 41 тисяча гривень штрафу – таке покарання призначив Луцький міськрайонний суд водію, який сів за кермо під наркотиками та без прав.

Як ідеться в постанові, 24 жовтня після обіду Олександр В. рухався на автомобілі ВАЗ вулицею Лісовою у селі Гаразджа, маючи ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду чоловік відмовився.

Також з’ясувалося, що Олександр В. повторно протягом року керував авто, не маючи посвідчення водія відповідної категорії.

Читати ще: Не кермував авто, а допомагав завести: волинянин у суді доводив, що не винний у п’яному водінні

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку про наявність в діях керманича складу адміністративних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 130, ч. 5 ст. 126 КУпАП. Сам правопорушник на розгляд справи не з’явився.

У підсумку суд оштрафував Олександра В. на 40 тисяч 800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на п’ять років.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus