USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Неповнолітній відібрав у пенсіонерки 78 гривень

13 Листопада 2012 11:15
Неповнолітній хлопець пограбував пенсіонерку на вулиці одного із сіл Турійського району. 17-річний злодій вдарив жінку по спині і поцупив у неї гаманець з 78-ма гривнями.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС в області.

До працівників Турійського райвідділку звернулася 79-річна мешканка одного з сіл району з заявою про те, що її пограбували.

Жінка розповіла, що того дня вона йшла вулицею села додому. Дорогою зустріла знайомого хлопця, привіталася з ним та пішла далі. Але як тільки жінка повернула у провулок, відчула, як хтось вдарив її по спині. У якийсь момент постраждала відчула, як чужа рука проникла у кишеню пальто та витягнула гаманець, у якому було 78 гривень. У нападнику вона впізнала 17-річного односельчанина, який миттю втік.

За словами міліціонерів, раніше неповнолітній до відповідальності не притягався. Наразі правоохоронці вирішують питання про порушення щодо неповнолітнього кримінальної справи за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus