USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Неповнолітня лучанка обікрала знайому на 5000 гривень

15 Серпня 2012 11:33
16-річну лучанку затримали за крадіжку золотих прикрас. Неповнолітня злодійка обкрадала знайомих, коли заходила в гості.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, працівники луцької міліції порушили кримінальну справу щодо крадіжки ювелірних виробів із помешкання жительки обласного центру.

Орієнтовно о 20-й годині до правоохоронців звернулася 50-річна лучанка. Жінка повідомила про те, що з її квартири викрали ювелірні вироби вартістю 5000 гривень.

Правоохоронці встановили, що золоті прикраси поцупила 16-річна лучанка. Дівчинка добре знала родину постраждалих і частенько навідувалася в гості. Припускають, що під час візитів вона й придивилася, де господарі зберігають ювелірні вироби, а, як тільки випала нагода, викрала їх.

Наразі порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального Кодексу України – крадіжка. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus