USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нещодавно прооперована волонтерка-медик з Волині впала і зламала ногу

10 Лютого 2016 12:15
Медик з Волині Тетяна Білінскі впала і зламала ногу

Волонтерка-медик з Волині Тетяна Білінскі, яка отруїлася в Донецькому аеропорту, і нині лікується у Будапешті, впала і зламала ногу, а саме – стегнову кістку.

Про це на сторінці спільноти у Фейсбуці «Допоможіть врятувати Тетяну Білінскі (Боско)!!!» написала Любава Дроган.

Вона розповіла, що після того, як Тетяні зробили операцію з трансплантації печінки та перевели з реанімаційного відділення в угорській клініці, пацієнтка впала.

«Більше тижня тому Таню перевели з реанімації у відділення. Вона почала по-трішки вставати і з маминою допомогою розходжуватися. Треба знати її характер, щоб зрозуміти те, що сталося потім. Вона вирішила, що вже має достатньо сил, щоб встати самій. Результат – падіння, перелом, операція і два шурупи на стегновій кістці (все зі слів тьоті Ані) Нова нагрузка на організм», – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, Білінскі зробили операцію на кишківник.

«Ці операції і наркози – крок назад від одужання і додаткові фінансові витрати. Я не знаю, скільки ще попереду випробувань для Тані і для нас. Зараз вона вже у відділенні, при свідомості. Хочеться вірити, що найгірше вже позаду», – пише Дроган.

Нагадаємо, що Тетяна Білінскі була медиком та отруїлася газом під час евакуації поранених з Донецького аеропорту.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волинського медика Тетяну Білінскі успішно прооперували в Будапешті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клава Показати IP 10 Лютого 2016 14:18
Нічого не вживала ???
Анонім Показати IP 10 Лютого 2016 23:43
Чому "була медиком"? Пишіть грамотно - це ж ваше ремесло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus