USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Нестерпний сморід у Луцьку минулої ночі спровокувала аварія на мережі

16 Травня 2017 08:55
Лише за один день 15 травня на службу «15-80» надійшло 36 телефонних скарг на нестерпний сморід у Луцьку. На одному з підприємств, розташованому в районі підшипникового заводу, навіть змушені були вимкнути вентиляцію, щоб неприємні запахи не потрапляли всередину.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді 16 травня.

Як пояснив заступник міського голови Костянтин Петрочук, вчора сталася серйозна аварія на каналізаційній мережі, якою транспортуються відходи з цукрового заводу і фекальні маси з Вересневого на відстійники.

«На відстійниках усувається ця проблема, а прорив стався до очисних споруд. Там цілу ніч працювали. Розглядали навіть рішення зупинити завод з виробництва біоетанолу, щоб локалізувати ці запахи. На відстійниках смороду менше, ніж на території мікрорайону», - пояснив він і повідомив, що аварію наразі ліквідовують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 16 Травня 2017 12:58
одним словом, хтось вирішив мікрорайон Вересневе у гі"ні втопити
лучанка Показати IP 17 Травня 2017 22:39
Тільки 15? а зараз теж прорвало? смердить каналізацією в районі 3 поліклініки... влада безсила.. і толку від неї нуль! одні обіцянки!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus