USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Неточний швидкий тест, – нардеп Юрченко просить суд не визнавати його наркотичне сп'яніння

4 Серпня 2021 13:18
Народний депутат Олександр Юрченко намагається через суд доказати, що під час ДТП у Львові він був тверезим. Адвокати колишнього «слуги народу» заявляють, що швидкий тест на наркотики, який робив їхній підзахисний, начебто не є точним.

Про це повідомляє ТСН.

Юристи нардепа стверджують: йому зробили швидкий тест на наркотики, і він начебто неточний. До того ж не сертифікований і нібито не придатний за термінами. Тому висновок лікарів про стан наркотичного сп’яніння вони вимагають визнати недійсним.

Нардеп додає, що одразу після складання на нього протоколу, отримав негативний тест у львівській клініці. Та надавати його журналістам до рішення суду відмовляється.

«У мене 5 результатів різних клінік, у мене є рішення, дослідження поліграфу щодо того, що я не вживав ніяких наркотиків. Я впевнений, що суд на наступному засіданні винесе законне рішення», – сказав Олександр Юрченко, народний депутат України.

Нагадаємо, на початку липня депутат, виїжджаючи з паркової готелю, зачепив авто, що стояло у заторі.

За словами очевидців, хотів тікати, але не зміг, бо дорога була заблокована. Юрченко відібрав телефон у водія, який його фільмував. Копи повезли нардепа на освідування – медики діагностували стан наркотичного сп’яніння. У мережі з’явилися скани протоколів, які підтверджують, що в крові нардепа експертиза виявила сліди метілендіоксиметамфетаміна (МДМА), по-простому – екстазі. Після ДТП з бійкою у Львові попрямував без посвідчення водія до Києва. Згодом нардеп почав обурюватися, що країна з нього робить наркомана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
The Suvocchhholuy Показати IP 4 Серпня 2021 15:06
Подивіться на його обличчя, - типовий слуга наріду. Він не міг обнюхатись, він не нарк, вони всі там нє такіє ...
Народна прокуратура Показати IP 4 Серпня 2021 15:23
"тест на наркотики ... неточний, не сертифікований і не придатний за термінами..." Ага, звичайно, "Рафік прішол і сказал: Папа, я невиновен"
88 Показати IP 4 Серпня 2021 16:27
Такі депутати є нічим іншим як показником розуму та мудрості народу, що їх обрали. Хто винен? Меркель? Путін? Байден? Макрон? Чи всі разом?!
73% до 88 Показати IP 4 Серпня 2021 16:44
Винні всі перераховані вище, але не ми. Ми жертви телевізора і своїх ненажерливих желудків.
! до 73% Показати IP 4 Серпня 2021 18:52
і готові батька з матір.ю продати-лиш би дивитись плюси з 95кварталом.голобородьком та сватами.
Рогуль галіцайський Показати IP 4 Серпня 2021 20:04
І в Африці буде рогулем і в Європі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus