USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Нетверезий молодик розбив вікно магазину у Луцьку

4 Травня 2018 23:43
Молодий чоловік у стані алкогольного сп’яніння бешкетував поблизу супермаркету "ПАККО" на вулиці Ковельській у Луцьку. У підсумку у торговельному закладі – побите вікно.

Інцидент стався ввечері 4 травня, повідомляє ВолиньPost.

Нетверезий молодик років дев’ятнадцяти влаштував бешкет поблизу гуртівні "ПАККО" на вулиці Ковельській. У результаті у торгівельному закладі розбите скло.

Очевидці стверджують, що розбишака був не сам, а з компанією приятелів.

На місце події прибули представники громадського формування з охорони громадського порядку "Самооборона Волині". Однак, юнак продовжував дебоширити.

Чоловіка мають доправити на освідування до наркодиспансеру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Травня 2018 23:59
В маминій одежі і подарованим телефоном,не заробивши не копійки,хлопчина випив за чужі гроші і показує свою "мужність" перед "друзями"!"Ось що я можу!Тепер всім буду розказувати чому рука перемотана,як і заживе,всеодно бинт не буду знімати місяці три.Хай знають який я крутий.Треба позвонити мамі,хай мене забере,разом гроші візьме,заплатити за скло".Підростаюче бидло.
Луцьк Показати IP 5 Травня 2018 08:22
Чому цих г*вноритетів не закривають в камери, щоб їх навчили життю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus