USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Нетверезий 19-річний водій пропонував хабар патрульному

26 Травня 2017 14:00
Екіпаж патрульних помітив Volkswagen Golf, який у ніч на 26 травня порушив ПДР в районі Рівненської-Відродження у Луцьку, повідомили у патрульній поліції Луцька.

З автомобіля одразу вибіг водій, від якого патрульні почули запах алкоголю.

Чоловік заперечував, що був за кермом, а потім запропонував неправомірну вигоду інспектору за непритягнення його до відповідальності.

Правоохоронець попередив про кримінальну відповідальність за дане правопорушення, однак той не заспокоївся і продовжував наполягати на своєму.

Тож на місце викликали слідчо-оперативну групу.

19-річного правопорушника освідували, мав 0,92 проміле алкоголю.

Потому повернулись на місце події, де хлопець признався перед слідчим, що пропонував хабар.

У результаті отримав протокол за керування в стані сп’яніння, постанову за порушення ПДР, справою ж спроби дачі хабара займається слідство.

Загалом, у Патрульній поліції Луцька зафіксовано 6 випадків спроби дачі неправомірної вигоди, з них 4 справи доведені до суду, а порушники визнали вину і отримали покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мані Показати IP 26 Травня 2017 14:54
Тест на алкоголь робили в манікюрній майстерні?
Юлька до Мані Показати IP 27 Травня 2017 15:49
Те, що ти свої нігті обгризаєш, не значить, що хтось не має права на непоганий манік'юр. Тим більше, стриманий і акуратний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus