USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Нетверезий водій маршрутки в Сумах прикинувся пасажиром та ховався від поліцейських

12 Листопада 2021 21:59
Мешканці Сум допомогли спіймати водія маршрутки, який випив за кермом. Один із пасажирів рейсового автобуса повідомив копів, що п’яний керманич планує везти людей та від’їжджає від зупинки.

На місце події виїхав екіпаж поліції. Правоохоронцям вдалося наздогнати маршрутку, однак 61-річний водій проігнорував сигнал про зупинку, пише 24 канал.

Замість того, щоб пригальмувати, нетверезий водій натиснув на газ. Проїхати далеко йому не вдалося, оскільки полісменам таки вдалося його зупинити.

Керманич не розгубився і прикинувся пасажиром. Він пересів у салон та вдав, що спить.

Нагрудна камера патрульного записала курйозний діалог, який відбувся з псевдопасажиром. У відповідь на іронічне запитання правоохоронця про те, як йому спиться в маршрутці, водій заявив «Нормально».

Коли його запитали, чому він проігнорував проблискові маячки та сирену й не зупинив транспортний засіб, той вдав, що не розуміє. «Шо мига? Та в нас і сонце мигає, і все мигає, і шо тепер?», – прокоментував водій.

Зрештою, порушника правил дорожнього руху таки затримали і він зізнався, що випив за кермом. На нього склали адмінпротоколи за двома статтями – відмову зупинитися на вимогу поліції та небажання пройти тест на вміст алкоголю в крові. Його також відсторонили від роботи водієм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus