USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

«Невгамовні малюки» допомогли хворому лучанину. ФОТО

11 Червня 2012 13:20
Гроші на лікування 15-річного лучанина, хворого на лейкоз, збирали силами усіх небайдужих.
Про це розповіла головний редактор журналу «Ваше весілля» Ольга Охремчук під час ІІ щорічного благодійного фестивалю-карнавалу дитячих колясок, лялькових колясок та велосипедів «Невгамовні малюки» 10 червня.
Зі слів Ольги Охремчук, минулого року батьки 15-річного Андрія, хворого на рак крові, втратили старшого сина і зібрати кошти на лікування меншого просто не в змозі. Саме тому, за допомоги фонду «Стоп рак», журнал «Ваше весілля» та облосередок «УДАРу» вирішили допомогти. Вона стверджує, що усі зібрані кошти покладуть на банківський рахунок цієї сім’ї.
Також є скриньки для збору коштів дитячому онковідділенню, в якому немає дороговартісного апарату для зберігання крові. «Для дітей, в яких лейкемія, постійно треба кров. А в неї короткий термін зберігання, апарат спростить цю процедуру», - пояснила Ольга Охремчук. Вона додала, що торік кошти збирали для 2-річної дівчинки, у якої також виявили страшну хворобу – рак.
Інший організатор акції – Артем Орлов – каже, що на усі потреби вдалося зібрати 2300 гривень. Так, на лікування Андрія передали близько 1300 гривень. Решта ж надійшла на рахунок благодійного фонду «Стоп рак».
Організаторам вдалося поєднати корисне з приємним. Окрім досягнення такої шляхетної мети, вони ще й розважили присутніх. Так, впродовж заходу малюки могли пограти в «Монополію» та спробувати свої вокальні таланти у конкурсі караоке. «З такою грою можна стати бізнесменом», - поділилася враженнями учасниця «Монополії».







А до карнавалу дитячих колясок долучилися молоді матусі й татусі. Завдання найкреативніше прикрасити «колеса» своїх малят вдалося виконати усім без вийнятку. Переможців нагородили у трьох номінаціях. А як носити малюків, залишаючись при цьому стильною жінкою, показали молоді слінгомами.




Окрім того, хорошим звуком порадували християнські рок-гурти «Sound of the Rain» та «7kRock». Ефектною була поява першого гурту у кортежі із мотоцикла та мікроавтобуса.




А протягом усього дня присутніх розважали веселі аніматори, перевбрані у «мультяшних» героїв. Усіх без виключення залишив у захваті Губка Боб. Йому навіть вдалося «засвітитися» на весіллі.



Тим часом, присутні влаштували ще й міні-парад бульбашок, який на День захисту дітей «зірвала» погода. А присутні на святі художники боді-арту «розмальовували» усіх охочих.






Акробатичний гурт «Twist» із фантастичними викрутасами ніби спонукав до запитання: «Як, ви ще не у спортзалі?»


Музичними ж ритмами аудиторію запалювали школа танців «L&G» та ансамбль народного танцю «Світанок».


Найвибагливіші глядачі могли також побачити виступ ролер школи «Crazy rollers Lutsk» та взяти участь у майстер-класі з художньої ліпнини.



А щоб все-таки виконати основну місію заходу – зібрати гроші для хворого хлопчика – протягом усього дня містом ходили волонтери зі скриньками.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читачка Показати IP 11 Червня 2012 14:23
молодці!! гарно придумали :)))
перехожий Показати IP 12 Червня 2012 00:34
А чому так мало фото учасників???
))))) Показати IP 13 Червня 2012 15:02
Реклами заходу, як завжди, нуль!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus