USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Невідомі в масках вчинили розбійний напад у Луцькому районі

22 Вересня 2016 11:36
Двоє зловмисників зайшли в будинок 67-річної жительки села Княгининок Луцького району й, застосовуючи насильство та погрожуючи предметом, схожим на пістолет, викрали із помешкання гроші.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про подію в чергову частину Луцького відділення поліції повідомила сестра потерпілої, 50-річна лучанка.

На місце інциденту негайно виїхали керівництво Головного управління Національної поліції в області, Луцького відділення поліції, слідчо-оперативна група та фахівці кінологічної служби.

З’ясувалося, що близько 20:30 двоє чоловіків у масках зайшли до будинку потерпілої. Власниця сама відчинила зловмисникам двері. Перебуваючи в помешканні, злочинці зв’язали 67-річну господарку, та пригрозивши предметом, схожим на пістолет, викрали з домоволодіння понад 6 тисяч гривень.

За фактом розбійного нападу слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Проводять всі необхідні заходи спрямованні на встановлення та розшук зловмисників.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
пп Показати IP 22 Вересня 2016 11:44
зате село перейменували вчасно на княжеське та горде! а якби не?
Рома Показати IP 22 Вересня 2016 11:56
Та стакими керовниками в поліції, ще і не таке буде творитися. Геть Шпигу та його родичів (Кчука-кума) !!!
Просто до Рома Показати IP 22 Вересня 2016 14:33
Ти спочатку кричати перестань про те, що поліція фізичні засоби впливу використовує, тоді й робота піде, а то того бандита страшно зловити, бо гуманний народ посадити може!
Анонім до Просто Показати IP 22 Вересня 2016 17:38
Прошу взяти до увагиуваги, що "оперативно виїхавши на виїзд" працівникі поліції прибула в епіцентр подій через 30-50хв. П.С. за словами очевидців. Від себе додам, що маршрут до маяків(княгинінку) на маршутному таксі триває 30-40хв, а коли потрібно підлітків поганяти в 00:00 працівникі поліції приїжають і без виклику, та щей на віддалені вулиці пройдуться
Шпига до Рома Показати IP 23 Вересня 2016 17:01
БУРШТИН МІЙ ЛАПІНА І МАЛАНЦЯ, А ВАМ ТЕЛЕПНЯМ МАЙДАУН
лучанин Показати IP 22 Вересня 2016 12:23
може вже пора перестати кататися патрульним на автомобілях, пора вже з них питати за розкриття та попередження злочинів, виплачувати заробітну плату тільки як вони почнуть дійсно виконувати роботу,
Просто до лучанин Показати IP 22 Вересня 2016 14:34
Путаєш патрульну поліцію і слідче управління!
Вова Показати IP 22 Вересня 2016 12:36
Робота мусорів просто вражає (саме мусорів, оскільки мусора як не перейменовуй.....) всі їхні зусилля були направлені лише на те щоб не перетнутися з грабіжниками. Мусорам подзвонили коли грабіжники були ще в хаті, підоспіли сусіди почали ламати двері, нарвалися на предмет схожий на пістолет (мисливець з 15 річним стажем напевно не розпізнав би) потім ще гонили їх по селу при спробі затримати знову ж таки грабіжники скористалися "предметом схожим на пістолет" і в кінці кінців грабіжники втекли. А МУСОРНЯ, по другому називати їх безглуздо, приїхала через 50 пятдесят хвилин, уявляєте що було б з жінкою якби сусіди самі не взялися штурмувати будинок?
лучанин Показати IP 22 Вересня 2016 12:51
Пора вже патрульним поліцейським перестати кататися на автомобілях, а виконувати дійсну ту роботу, яка на них покладена, а а це крім накладання штрафів за порушення ПДР, розкриття та попередження злочинів, виплачувати заробітну плату тільки тоді, якщо вони дійсно мають результати по реально розкритим злочинам, затримання злочинців. Як дійсно сказав 21.09.2016 Луценко по нашим поліцейським можна звіряти часи коли вони бувають на маршрутах, і це відомо всім, пора вже вийти з теплих автомобілів і пішком патрулювати по районам, а залишити декілька мобільних екіпажів, щоб вони миттєво прибували до місце де вчинено злочини, і затримували злочинців, це було раніше, нічого не розповідаю.Покажіть де в містах є піші патрулі. вони зі своїх автомобілів бояться виходити,
Волинянин Показати IP 22 Вересня 2016 13:23
І до одного ті пафосні автомобілі та групи швидкого реагування.
Василь Показати IP 22 Вересня 2016 13:24
І хто жіночці поверне чесно накопичені гроші? Аваков?
Ден Показати IP 24 Вересня 2016 01:43
а як "гарно" патрульні в сусідньому селі машини перевіряли то окрема тема аж но цілих 2 екіпажи розшукували злочинців

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus