USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Невідомі з пістолетом зачинились у ванній: п'яний лучанин заплатить штраф за хибний виклик поліції

20 Квітня 2021 14:03
Сьогодні, близько 4 години ранку, патрульні отримали повідомлення про незаконне проникнення до житла на вулиці Кравчука у Луцьку.

Заявник повідомив, що невідомі особи зачинилися у його ванній кімнаті, також у них може бути пістолет, йдеться на сторінці патрульної поліції Волині.

Патрульні оперативно прибули на місце події та зустріли заявника.

Оглянувши квартиру, поліцейські там нікого не виявили. Інформація щодо події не підтвердилась.

Також під час спілкування із 28-річним заявником, останній плутався у своїх твердження та перебував з ознаками алкогольного сп’яніння.

Патрульні склали на чоловіка адміністративний матеріал за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Зауважимо, раніше санкція передбачала штраф від 51 до 119 гривень. Тепер, за завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань — штраф від 850 гривень до 3400 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus