USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Невідомий відкрив стрілянину в супермаркеті Нью-Йорка: одна людина вбита, двоє поранені

20 Квітня 2021 21:16
Невідомий відкрив вогонь по відвідувачах супермаркету в Нью-Йорку. В результаті одна людина вбита, двоє поранені, стрілок зник з місця події.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Інцидент зі стріляниною стався в магазині Stop & Shop на Лонг-Айленді близько полудня за місцевим часом. На місце події прибула влада штату. У поліції Нью-Йорка повідомили, що стрілець зник з місця злочину. У цей час правоохоронці його розшукують. Мотиви того, хто стріляв, не відомі.

У пошуках злочинця правоохоронці перевіряють прилеглі околиці. Школи повідомили про необхідність заблокувати входи. Жителів району попросили залишатися вдома і не виходити на вулиці без особливої необхідності.

Нагадаємо, днями раніше в старшій школі в місті Ноксвілл, штат Теннессі, США, сталася стрілянина. В результаті інциденту загинула одна людина.

За останній місяць в США відбулося близько півсотні випадків масової стрілянини, де загинули люди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 21 Квітня 2021 07:28
Прекрасно! Ще одна гарна новина з метрополії! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus