USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Люди ховались в морозильних камерах: у США чоловік вчинив стрілянину в супермаркеті, є загиблі

24 Вересня 2021 10:10
У США озброєний чоловік відкрив вогонь у супермаркеті у штаті Теннессі, після чого вчинив самогубство. В результаті одна особа загинула і ще 12 були поранені.

Про це повідомляє Reuters, пише УНІАН.

Інцидент, що стався ввечері 23 вересня (за місцевим часом) в продуктовому магазині мережі Kroger в Колліервіллі, вже назвали найжахливішою подією в історії міста.

«Ми знайшли людей, які ховалися в морозильних камерах і замкнулися в офісах», – заявив на пресконференції начальник міської поліції Дейл Лейн.

Ймовірний мотив стрілка влади не назвали, як і не стали озвучувати його особисті дані.

Однак, посилаючись на джерела в правоохоронних органах, телеканал WREG-TV назвав стрілка працівником магазину, якого звільнили раніше цього самого дня.

В результаті перестрілки загинув працівник магазину і ще 12 осіб були поранені – п’ятьох з них госпіталізували в критичному стані. Ті, хто вижив, стверджують, що зловмисник стріляв з «гвинтівки військового зразка».

Вважається, що він діяв сам. Пізніше тіло чоловіка з вогнепальним пораненням виявили на стоянці біля магазину. Основна причина смерті – самогубство.

Компанія Kroger вже висловила співчуття постраждалим і родичам загиблого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рауль Показати IP 24 Вересня 2021 10:23
прям как в Перми
В . Показати IP 24 Вересня 2021 14:58
Жить захочеш ещё нетуда залезеш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus