USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Неймовірний порятунок: на Харківщині знайшли дворічну дівчинку, яку три доби шукали понад тисяча людей

27 Травня 2023 18:30
У селі Скрипаї Харківської області 23 травня загадково зникла дворічна Віолетта Мужечук. Дівчинка вийшла на прогулянку разом з братом-близнюком, хлопчик повернувся, а куди поділась маленька дівчинка, було невідомо.

Одразу після цього мати дитини звернулася до поліції, яка спільно з військовими, кінологами, рятувальниками та волонтерами кинулись на пошуки дитини, пише ТСН.

Небайдужі та правоохоронці прочісували місцеві ліси й поля, а водолази ДСНС розпочали огляд водойм, які були поряд із селом, де мешкає дитина.
Рятувальники, поліція та волонтери докладали максимум зусиль, щоб розшукати Віолетту. Там наголошували, що найбільше шансів, що дитина жива, є у перші дві-три доби.
Мати Віолетти виховує чотирьох дітей, її чоловік та їхній батько захищає Україну. Жінка була переконана, що дівчинку могли викрасти.
«Я вийшла, а її нема ніде. Я по сусідах, я в центр, я по туалетах. Йому два з половиною роки, питаю: «Де Віолетта? Віолетту забрали? Забрали на машині?» Він каже, що так», – розповідала тоді мама дитини.
Зранку 27 травня правоохоронці повідомили неймовірну новину: дитину вдалося знайти у лісі аж за 10 кілометрів від її будинку. Неймовірно, але маленька дитина провела у темному місці без людей три ночі та чотири дні й змогла вижити. Вона була втомленою і наляканою.
Дівчинка здорова і за час свого зникнення не стала жертвою злочину.

Виявилося, що малеча занадто далеко відійшла від дому та загубилася. Після того як її знайшли, медики надали Віолетті першу медичну допомогу і вона добре почувається.
«Ми щодня молилися, щоб дівчинку знайшли живою. Віолетта жива, ми її знайшли. Сьогодні на її пошуки вийшло майже 1000 людей. Це поліцейські, рятівники, військові, волонтери, місцеві мешканці. Ми прочесали ліси, посадки. Оглянули кожен кущик, перевірили усі водойми. Віолетта жива, і це щастя. Це результат спільної роботи», – написав начальник поліції у Харківській області Володимир Тимошко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 28 Травня 2023 07:55
Оце вам 4еро дітей і загубилась, а тут вихваляли мадам в якої 13ть… то там як 3оє пропаде не замінять навіть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus