USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як на Волині захоплюють землю

12 Лютого 2014 18:21
Державна інспекція сільського господарства в області торік виявила 38 порушень самовільного захоплення землі.

Інформували про це під час засідання колегії державної інспекції сільського господарства в області «Звіт про роботу державної інспекції сільського господарства в області за 2013 рік» сьогодні, 12-го лютого.

Торік інспекція здійснила 351 планову й 1555 позапланових перевірок. Найбільш поширені у цій сфері порушення – це використання земельних ділянок без документів, які посвідчують право користування чи право власності.

Такі порушення інспектори зафіксували у кожному районі області.

«Від такого господарювання не надходять у бюджет гроші. Якщо є порушення, де шкода перевищує 60 тисяч гривень, то це вже підлягає кримінальному покаранню»,- розповідає начальник державної інспекції сільського господарства в області Сергій Горбач. Та додає: «Бувають такі випадки, коли документів на землю немає, але їх господар виготовляє, адже потрібен певний час для цього, ще й державний реєстр часто затягує процес. Це вважається порушеннями, але ми не кваліфікуємо їх як грубі».

Серед останніх порушників, Сергій Горбач називає: «В Горохівському районі сільськогосподарське підприємство «Озірці», яке сплатило 62 тисячі гривень шкоди, в Рожищенському районі - ТзОВ«НІМБ-7», в Маневицькому районі - ТзОВ «Баффало», в Ковельському районі - селянське фермерське господарство «Фасти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
землячок Показати IP 12 Лютого 2014 18:25
А Горбач - це не та пянь паршива, що будучи на посаді голови Рожищенської РДА, розбила службовий автомобіль? Він, св**та ригівська! Сплив в інспекції сільського господарства!
fe до землячок Показати IP 12 Лютого 2014 19:50
Ні це той щодо якого в 2005 були порушені карні справи за розкрадання с.г. ...
Рожищанин до fe Показати IP 12 Лютого 2014 20:11
Звертаюсь до тебе, Тарасе, і до тебе, Зінгелю, перше, ніж когось ОБ..СИ..РАТИ - гляньте на себе в ДЗЕРКАЛО! Так-так!!! Саме в дзеркало, яке для вас, моральнозубожілих уродів буде КРИВИМ!!! Хто-то ще пянь??? Той, хто машини бє посеред ночі пянючим в ДУПУ (Тарасичок-причумличок) чи той, хто пяний валяється навпроти міліції (Сінгер-Стінгер)! А щодо кримінальних справ - то Тарасичок-причумличок мав би їх дуже багато починаючи з 2004 року якби не довідка з певної медичної установи, яка визнавала його НЕДІЄЗДАТНИМ!!! Хлопці, злазьте, ваш поїзд вже приїхав! ПРИДУРКИ!
землячка Показати IP 12 Лютого 2014 19:08
Але в ОДА прийшла інша гидота - Тарас Войтович. Це ще більше гидоття.
Регіон Показати IP 12 Лютого 2014 21:08
Горбач нехай перевірить господарство, яке він урив так саме як і Рожищанський район. Хто його призначив на таку посаду? Це кошмар, а горбач у...ОК.
з апарату РДА Показати IP 13 Лютого 2014 08:55
шо керовнікі району? почали боятись шо Горбач вернеться? в порівнянні з вами то була нормально хороша людина і керівник на своєму місці, а ви ніфіга не знаєте а робите з себе таких вже панків шо капец! дав би Бог шоб вернувся то може б вас всіх порозганяв, а то ніякої роботи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus