USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Незаконно переправляли чоловіків за кордон: трьох волинських перевізників відключили від системи «Шлях»

8 Березня 2023 19:29
Від електронної системи «Шлях» відключили сім перевізників, які систематично порушували правила перетину державного кордону військовозобов’язаними. Серед них є і волинські, зокрема ФОП Ятчук І.В., зареєстрована на Ратнівщині, ФОП Куничник А.І. з Ковельщини. та ТОВ «Захід Сап Трейд», зареєстроване у Луцьку.

Про це повідомляє пресслужба Укртрансбезпеки.

Комісія з питань припинення доступу ліцензіатів до Єдиного комплексу інформаційних систем Укртрансбезпеки в середу, 8 березня, ухвалила рішення відключити на три місяці від системи «Шлях» таких перевізників:

ФОП Ятчук І.В.;

ТОВ «Тамерлан ТУР»;

ТОВ «Смарт Вей Логістик»;

ФОП Палінчак Г.Є.;

ФОП Агронович Р.Р.;

ТОВ «Захід Сап Трейд»;

ФОП Куничник А.І..

Зауважимо, ФОП Ятчук І.В. зареєстрована на Ратнівщині, ТОВ «Захід Сап Трейд» зареєстроване у Луцьку, а ФОП Куничник А.І. з Ковельщини.

Читати ще: Брали по $3 тис.: на Волині викрили групу осіб, які переправляли призовників за кордон

За матеріалами ДБР, вказані перевізники у період дії воєнного стану були причетні до організації каналів переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон.

«Особи, яким було організовано виїзд за межі України в якості водіїв автомобільного транспорту упродовж 60 днів не повернулися в Україну, чим порушили встановлені правила перетину державного кордону», – пояснили в Укртрансбезпеці.

Також Комісія отримала на розгляд ще десятки фактів зловживань із внесення даних у Систему. Після перевірки інформації по кожному випадку буде ухвалено рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus